Η Νάουσα πέμπτος ανερχόμενος προορισμός στο Tripadvisor Κύριο

4 Μαρτίου, 2020 1508

Η Νάουσα της Πάρου είναι 5η παγκοσμίως στην υποκατηγορία ανερχόμενων προορισμών (Emerging Destinations) των Traveller's Choice Awards 202o σύμφωνα με τις απόψεις εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας Tripadvisor. Oι ανερχόμενοι προορισμοί είναι εκείνοι που βρίσκονται συχνότερα στις λίστες αγαπημένων των χρηστών της πλατφόρμας, ενδεικτικό της διάθεσής τους να τους επισκεφθούν στο άμεσο μέλλον.

Στην υποκατηγορία των προορισμών στη μόδα παγκοσμίως (Trending Destinations), η Ζάκυνθος αναδεικνύεται ως ο 8ος πιο «trending» προορισμός για την φετινή χρονιά.Οι προορισμοί σε αυτήν την κατηγορία παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση θετικών κριτικών, ζήτησης κρατήσεων και αναζητήσεων την περασμένη χρονιά.

Οι δύο υποκατηγορίες βραβείων σε προορισμούς (στη μόδα και ανερχόμενοι) εισάγονται φέτος για πρώτη φορά από την TripAdvisor, την οποία συμβουλεύονται για τα ταξίδια τους εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Στην κατηγορία με τους 25 δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο για το 2020 στα Travellers’ Choice Awards η Κρήτη καταλαμβάνει την 3η θέση, ενώ η Ρόδος την 18η.

Επιπλέον, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Κρήτη παραμένει 3ος δημοφιλέστερος προορισμός για το 2020, ακολουθεί η Ρόδος στη θέση 10 ενώ στην 15η θέση εμφανίζεται η Σαντορίνη.