Επίσκεψη διεθνούς ταξιδιωτικής παραγωγής στην Πάρο Κύριο

10 Οκτωβρίου, 2017 1095

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Πάρος, 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη διεθνούς ταξιδιωτικής παραγωγής στην Πάρο

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού για τις οποίες το νησί ενδείκνυται, πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας της δημοφιλούς παρουσιάστριας και παραγωγού κ. Andi van Zyl, η οποία συνοδεύονταν από τον cameraman και editor κ. Nikolai Berger, για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής που θα μεταδοθεί στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel (http://nauticalchannel.com/).

Το Nautical Channel εξειδικεύεται στις δραστηριότητες, τα σπορ και τις θεματικές μορφές Τουρισμού, με βαρύτητα στο θαλάσσιο Τουρισμό και μεταδίδεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αυστραλία, μέσω συνδρομητικών καναλιών συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον άνω των 25.000.000 τηλεθεατών συνδρομητικών πλατφορμών, πράγμα που καθιστά την εκπομπή πιο στοχευμένη.

Οι κυριότερες χώρες μετάδοσης είναι: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Εσθονία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία , Ουκρανία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ελλάδα, Μαρόκο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο “Kanales” για την φιλοξενία του συνεργείου και την προσφορά ενός γεύματος, την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων “Galanakis” για την προσφορά αυτοκινήτου, τον κ. Θοδωρή Φυσιλάνη για την προσφορά ενός μαθήματος wind surfing, τον κ. Δημήτρη Τριαντάφυλλο(Ζέππος) για την βόλτα με σκάφος και τέλος την κ. Άννα Πολυκανδριώτη και τον κ. Νικόλα Στεφάνου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

IMG 7772