Πάρος - Μώλος: Σερφάροντας και χαλαρώνοντας στο νησί! Κύριο

4 Ιουλίου, 2017 1151

Στην μαγευτική παραλία του Μώλου μπορείς και εσύ αυτό το καλοκαίρι να ανακαλύψεις την μαγεία του Surf.

Η Πάρος είναι από τα πιο διαδεδομένα μέρη της Ελλάδος για windsurf. Χιλιάδες τουρίστες -Έλληνες και ξένοι- σπεύδουν στο νησί για να απολαύσουν τους ευνοϊκούς -για το άθλημα- ανέμους, συνδυαστικά με τα μοναδικά κυκλαδίτικα τοπία και τις πεντακάθαρες θάλασσες. Παραλίες όπως η μακρόσυρτη Χρυσή Ακτή ταιριάζουν το windsurfing με beach-bar, cocktails και γενικά ένα beach life μοναδικό (αν είστε της φάσης).

Αν όμως θέλετε να πάτε κάπου με τον εξοπλισμό σας ή χωρίς και να είστε εσείς, η θάλασσα και ο αέρας τότε υπάρχει ένα Surf station που θα σας παρέχει αυτά τα -απολύτως- απαραίτητα. Στην ανατολική πλευρά του νησιού (η ιδανική για Surf) βρίσκεται το Surf n Chill Paros.

img 2639

To Frapress και ο Νάσος Κρητικός βρέθηκαν εκεί και αν και δεν σέρφαραν, σίγουρα χαλάρωσαν στην μαγευτική και παρθένα παραλία του Μώλου. Εκεί κάναμε μια υπέροχη κουβέντα με την πανέμορφη instructor και συνιδιοκτήτρια του Surf n Chill, Μαριάννα.

«Ο Μώλος έχει τα πάντα - όσα χρειάζονται. Είναι πολύ καλός για αρχάριους, αλλά αν ανοιχτείς είναι τρομερός για έμπειρους σέρφερς. Ο κόλπος σε κάνει να αισθάνεσαι -και είσαι- ασφαλής και τα νερά είναι ρηχά κάτι που καθιστά την παραλία μας τέλεια για μικρά παιδιά».

Περισσότερα εδώ