Επίσκεψη Ολλανδού δημοσιογράφου στην Πάρο Κύριο

2 Μαϊος, 2017 914

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Πάρου για προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση του νησιού ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των διεθνών αγορών, πραγματοποιήθηκε τετραήμερη επίσκεψη γνωριμίας στο νησί μας του Ολλανδού δημοσιογράφου κ. Bas Wanrooij κατά το διάστημα 27 Απριλίου με 01 Μαΐου 2017.

Ο κ Wanrooij είναι ο ιδιοκτήτης του ολλανδικού website www.Griekenland.net. Το παραπάνω website είναι το κορυφαίο website στην Ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά Ελληνικούς Προορισμούς. Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards (http://www.travvies.com). Τέλος, το συγκεκριμένο μέσο διαθέτει και δυνατά social media (facebook & Twitter) με 1.700 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Ο κ Wanrooij περιηγήθηκε στα αξιοθέατα του νησιού, συνέλεξε πλούσιο υλικό για αρκετά δημοσιεύματα, όπως δήλωσε και ο ίδιος, και αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον προορισμό.

Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα από την ολλανδική αγορά για την ερχόμενη τουριστική περίοδο, ενώ οι φετινές κρατήσεις προς Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση άνω του 50%, σε σχέση με τις αντίστοιχες της περυσινής περιόδου.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο “Paros Lounge για την φιλοξενία του δημοσιογράφου και την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων “Karent” για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση του στο νησί.

Πάρος, 02 Μαΐου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ