Θετικές αποφάσεις για τους εργαζόμενους στους Δήμους Πάρου & Αντιπάρου Κύριο

25 Οκτωβρίου, 2018 916

Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.
Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, που έγινε στις 16-10-2018 με την οποία δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι σε ότι αφορά την καταβολή 13ου και 14ου μισθού παρελθόντων ετών σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου, δύο ακόμα Διοικητικά Συμβούλια πήραν θετικές για τους εργαζόμενους αποφάσεις.

Την Παρασκευή 19-10-2018, λοιπόν, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Οικονομικής Επιτροπής Αντιπάρου όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Π.Π.Α., ύστερα από εισηγήσεις του Δ.Σ. μας, πήραν αποφάσεις τόσο για την άρση των εφέσεων που είχαν καταθέσει όσο και για την εκτέλεση των υπ’ αριθ. 61/2017 και 63/2017 αποφάσεων του Ειρηνοδικείου Πάρου βάσει των οποίων πρέπει να καταβληθούν στους εργαζόμενους ο 13ος και 14ος μισθός παρελθόντων ετών.

Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε ότι η επιμονή μας για την καταβολή των χρημάτων στους εργαζόμενους δικαιώθηκε και καλούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις διαδικασίες του Σωματείου αλλά και γενικότερα στα κοινά. Επίσης θυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας ύστερα από Γενική Συνέλευση και πολύ δουλειά, προχώρησε, με τροποποίηση του καταστατικού μας, στο άνοιγμά του ώστε να συμμετέχουν σ’ αυτόν όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στους Δήμους Πάρου και Αντιπάρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας. Καλό είναι λοιπόν να αποδεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι και παράλληλα να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι «η ισχύς εν τη ενώσει».

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.