Ρότσα, Κωφίδης, Ζήκος στην Πάρο για το 15o Eugenios Gerards Soccer Camp - βίντεο - φωτο Κύριο

18 Ιουλίου, 2018 1765

Στους ρυθμούς του 15oυ Eugenios Gerards Soccer Camp κινήθηκε η Πάρος που υποδέχθηκε τη σπουδαία αυτή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2018.

Στη σχετική ανακοίνωση, μετά το φινάλε του 15oυ Eugenios Gerards Soccer Camp στο νησί μας αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοίνωση

Χαρούμενα πρόσωπα, όμορφα χαμόγελα, πολύ αγάπη, ωραίοι άνθρωποι, άφθονο παιχνίδι, full ενέργεια, περίσσια διάθεση, υγιές ποδόσφαιρο, σφικτή αγκαλιά, δάκρυα χαράς, ανεξίτηλες εικόνες, ζεστή χειραψία, αληθινά λόγια, δυνατές λέξεις, καθαρό ενδιαφέρον, απόλυτος σεβασμός, ανθρώπινη στοργή, ήθος, συγκίνηση... Αυτό είναι το Eugenios Gerards Soccer Camp.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μας έκαναν να ζήσουμε ξανά αυτά τα όμορφα συναισθήματα αλλά στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς!

Ήταν δύο υπέροχες εβδομάδες σε Αθήνα και Πάρο που πραγματικά θα μας μείνουν αξέχαστες για τα όσα όμορφα ζήσαμε και που μάθαμε.

Ο Ευγένιος δεν ήταν φέτος κοντά μας αλλά μας καμάρωνε από ψηλά και μας πρόσεχε!

Το camp πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων και συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου, τον Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ.

Ευχαριστούμε τον έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά ,τον Δήμαρχο Πάρου κ Μάρκο Κωβαίο και τον πρόεδρο της Αθλητικής επιτροπής της ΣΔΕΠΑΠ κ. Στέλιο Μπόνη.

Στα πλαίσια του camp πραγματοποιήθηκε ομιλία για τους γονείς των παιδιών με θέμα «παιδιά και γονείς χέρι χέρι προς την ανάπτυξη» όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σωστές σκέψεις και κατευθύνσεις για ακόμα καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού τους. Ομιλητές ήταν οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης και Άκης Ζήκος.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια μας:

Το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Την ANEK LINES Οfficial Fan Page και την Blue Star Ferries
Tην Creta Farms Greece
Την εταιρία Μυτάρας , Κάγκελα Αυτόματες Γκαραζόπορτες , Inox κατασκευές , Ανεμοφράκτες
Το Escape Gym Heraklion
Τα Super Market Χαλκιαδάκης και Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης
Το Elia Villas
Τον φούρνο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Γλυφάδας
To Medi Family Athens
To 2B Creative
Το ξενοδοχείο Saint George beachfront resort
Τα λατομεία Λουκή
Το ξενοδοχείο Senia Hotel in Paros island - Greece
Το ξενοδοχείο Christiana Hotel
Την ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ
Το εστιατόριο Ελέα

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό κέντρο Fous De Foot

Χωρίς όμως τους προπονητές μας, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το πανέμορφο camp και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε έναν έναν.

Ευχαριστούμε τους:

Χουάν Ραμόν Ράτσα, Σάββα Κωφίδη, Βαγγέλη Σάμιο, Βαγγέλη Μπέκα, Αρης Κυριαζή, Παναγιώτη Μπαρτζώκα, Βασίλη Παπαδάκη, Ιβάν Νεντέλκοβιτς, Δήμο Ρόκα, Γιώργο Θωμάκο, Νίκο Πετρόπουλο, Γιάννη Σωτήρχο, Τάκη Τριανταφυλλάκο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε στον Μιχάλη Παπαδάκη ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα αφιερώνοντας χρόνο και κόπο ώστε να πραγματοποιηθεί ένα καταπληκτικό camp στην Πάρο.

Επίσης ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να είναι κοντά μας στην Πάρο οι κύριοι:

Άκης Ζήκος Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ και

Σταύρος Λέτσας Διοικητικός υπεύθυνος της ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ

Ευχαριστούμε επίσης το staff οι οποίοι ήταν οι αφανείς ήρωες του camp και πρόκειται για τους:

Σταμάτη Χατζή, Χρήστο Κασαπάκη, Νίκο Κουσίδη, Άρτεμης Ντούζου, Αλντιον Βράπι, Χρήστο Πανταζή, Βασίλη Λουκή, Νεκτάριο Σιμόπουλο, Άγγελο Τσούκε την κυρία Αλεξία για τις φωτογραφίες,

Τον κ Xαμηλοθώρη και τον φούρνο Mπατίστας

Τους κυρίους Γιάννη Κοντό, Δημήτρη Ντόλκα, Τάκη Αποστολόπουλο και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου.

Όπως επίσης και τα σωματεία ΑΟ Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέα Πάρου και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό.

Να είστε όλοι σας καλά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία!!!».

 

Ακολουθεί βίντεο από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα του Αρχιλόχου με θέμα: «Παιδιά και γονείς χέρι - χέρι προς την ανάπτυξη» όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σωστές σκέψεις και κατευθύνσεις για ακόμα καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού τους. Ομιλητές ήταν οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης και Άκης Ζήκος.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VBWOk4FnJNc&feature=youtu.be

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση στον Αρχίλοχο αλλά και φωτογραφίες από την τελετή λήξης του 15oυ Eugenios Gerards Soccer Camp στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 όπου μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν -και έκαναν τις απονομές- ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κώστας Μπιζάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου Βατίστας Ρούσσος και η Αντιδήμαρχος Πάρου Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου.

 

{gallery}15o_Eugenios_Gerards_Soccer_Camp_13-14-7-18{/gallery}